3-stegs vask – Unngå riper og vedlikehold lakkens glans

Å vaske en bil kan virke som en enkel prosess, men det krever riktig kompetanse, nøysomhet og gode forberedelser for å oppnå et helt ripefritt resultat. Dessverre skader mange bileiere uvitende bilens lakk gjennom feil vasketeknikker, som håndvask eller bruk av bilvask. Disse metodene fører ofte til mekanisk provokasjon av riper, noe som skader lakkens struktur og fører til tap av glans og dybde i lakken. Hos Shine tilbyr vi derfor en eksklusiv prosedyre for bilvask og stell som sikrer at bilen din beholder glansen uten skader.
En bil som vaskes av profesjonelle bilpleiere.

3-stegs vask gir en skånsom og grundig vask

I vår 3-stegs vask legger vi stor vekt på å at hver bil vaskes på en måte som er designet for å være skånsom mot bilens lakk, samtidig som skitt effektivt fjernes.

Forvask

Det starter med en forvask hvor vi sprayer på kjemikalier av høy kvalitet for å vaske bort smuss og skitt fra bilens overflate. Dette spyles så bort med hjelp av en høytrykkspyler. 

Sjampo

Etter at vi har utført en forvask, går vi så over bilen med en ny svamp og sjampo. Til dette bruker vi en perforert bøtte, som sørger for at eventuelle elementer i vaskevannet legger seg i bunnen av bøtta. Slik forhindres svampen å få partikler på seg, som kan påføre riper og skader på lakken. 

Vi bruker en skånsom sjampo som effektivt fjerner skitt og smuss uten å skade overflaten på kjøretøyet ditt. Etter sjamponeringen skyller vi av skummet. Den kontinuerlige vannstrømmen sikrer at resterende skitt fjernes fra alle kriker og kroker på bilen din.

Tørker med trykkluft

Når bilen er ren, tørker vi den forsiktig med et rent håndkle for å sikre en perfekt finish. Vi bruker også trykkluft for å tørke gjenværende vannrester fra vanskelige steder som lister og rundt bensinlukket.

Med vår 3-trinns vaskemetode kan du være sikker på at bilen din er i trygge hender og blir rengjort grundig og skånsomt, slik at den ser så god som ny ut.

Shine gir deg en lidenskapelig vask uten riper

For oss i Shine handler ikke bilvask og pleie bare om å få en ren og fin bil. Når vi pleier bilen din, streber vi alltid etter å skape den nybilfølelsen du en gang hadde. Vi er opptatt av de små detaljene, og sørger for at din bil blir behandlet med lidenskap og respekt. Du kan bestille bilpleie fra våre stasjoner på Gardermoen, Billingstad og Ammerud. Bestiller du en 3-stegs vask ved Oslo Lufthavn, følger det med gratis parkering mens du er på reisefot. 

Så hvorfor nøye seg med en gjennomsnittlig bilvask når du kan ha en førsteklasses 3-stegs vask som vil gjøre bilen din som ny?

Kontakt oss i dag for å avtale time.

Fler artikler innenfor samme tema

Detailing bil
Detailing

Bilpleie for stor og liten bil

Når det gjelder bilpleie og detailing, er det viktig å forstå at forskjellige biltyper krever forskjellige tilnærminger. Hos Shine er vi dedikert til å tilby ...
Polering av bil
Detailing

Polering av bil – Oppnå enestående glans og beskyttelse

Polering av bilen din er en viktig og effektiv prosess som kan gjenopprette glansen og beskyttelsen til lakken. Enten det er syreskader fra fuglebæsj, riper, ...
Scroll to Top