6 fordeler med å polere bilen

Polering handler om å gi god bilpleie og ta vare på bilen din, og det er like viktig å polere eldre modeller som helt nye biler. Det forlenger bilens levetid, fjerner skader, gjenskaper glans og gir rett og slett et mer tilfredsstillende kjøretøy. I denne artikkelen kan du lese om alle fordelene med å polere nettopp din bil.
Polering bil 2

1. Polering fjerner riper

Uansett hvilken bil du kjører, er det umulig å unngå riper når du kjører på veien. Nyere biler med mykere klarlakk er særdeles utsatt, og spesielt de med svart lakk uten metallic. Polering av bilen vil effektivt fjerne lettere riper på overflaten, og jevne ut utseendet til billakken din.

2. Beskytt billakken din

Vi i Shine legger alltid på et lag med spraycoating etter å ha utført en polering, for å forsegle arbeidet som er gjort litt lenger. Coatingen blir liggende på overflaten som en tynn hinne, og gir beskyttelse mot små partikler som ellers ikke ville gått vekk med vask.

3. Beskyttelse mot solskade

Etter hvert som bilen blir eksponert for direkte sollys, er det vanlig med falmet lakk, oksidasjoner og misfarging i lakken. Polering hjelper med å få bort slike urenheter, og spraycoatingen som legges på i etterkant virker som et beskyttende skjold mot solstråler.

4. Dekker over feil i lakken

Biler kan ha ujevne lakkmerker som vises i virvler og ujevne lakkstrøk, som i enkelte tilfeller skyldes en tidligere dårlig utført lakkeringsjobb. Polering er den beste metoden for å rette opp slike feil. Det får lakken til å virke glatt på overflaten, og resultatet gir inntrykket av en helt ny bil.

5. Gi bilen din glans

Når en poleringsjobb blir utført ordentlig, kan resultatet på lakken nesten oppleves helt magisk. Behandling med de riktige produktene, utført av dyktige aktører, vil gi bilen et blankere og lysere utseende og bringe tilbake glansen på eksteriøret. 

6. En nypolert bil kan øke i verdi

Skal du selge en bruktbil, anbefaler vi at du polerer den før salg. Falmende lakk som avslører kjøretøyets helse eller generelt dårlig arbeid vil påvirke bilens verdi ved videresalg. For å få opp verdien må bilen vedlikeholdes godt på innsiden og utsiden, og en poleringsjobb kan skape en ny glans.

Få bilen din polert hos Shine

I Shine har vi god erfaring med bilpleie av biler ment for showroom, bilflåter, firmabiler og privatbiler. Vi tilbyr polering av biler og generell bilpleie på vår avdeling på Gardermoen, og åpner snart opp nye avdelinger på Billingstad og Ammerud. Bestiller du tjenester fra oss ved Oslo Lufthavn, inkluderer dette også gratis parkering mens du er bortreist.

Ønsker du å gi bilen din en ny glans? Ta kontakt og bestill polering fra våre erfarne bilpleiere i dag!

Fler artikler innenfor samme tema

Detailing bil
Detailing

Bilpleie for stor og liten bil

Når det gjelder bilpleie og detailing, er det viktig å forstå at forskjellige biltyper krever forskjellige tilnærminger. Hos Shine er vi dedikert til å tilby ...
Polering av bil
Detailing

Polering av bil – Oppnå enestående glans og beskyttelse

Polering av bilen din er en viktig og effektiv prosess som kan gjenopprette glansen og beskyttelsen til lakken. Enten det er syreskader fra fuglebæsj, riper, ...
Scroll to Top