Aktuelt

  • All
  • Detailing
  • Fleet
Detailing bil
Detailing

Bilpleie for stor og liten bil

Når det gjelder bilpleie og detailing, er det viktig å forstå at forskjellige biltyper krever forskjellige tilnærminger. Hos Shine er vi dedikert til å tilby skreddersydd pleie og rengjøring for både store og små biler. Vi tar hensyn til størrelsen på bilen din, da dette kan påvirke ressursene og tiden som kreves for å oppnå det beste resultatet. I denne artikkelen vil vi utforske hva som skiller små og store biler, samt hvordan Shine definerer disse kategoriene.

Polering av bil
Detailing

Polering av bil – Oppnå enestående glans og beskyttelse

Polering av bilen din er en viktig og effektiv prosess som kan gjenopprette glansen og beskyttelsen til lakken. Enten det er syreskader fra fuglebæsj, riper, falming fra solen eller vannflekker, kan polering bidra til å løse disse problemene og gi bilen din en imponerende oppgradering. Lurer du på hva fordelene med polering er, forskjellen mellom 1-steg og 2-stegs polering eller hva du bør velge? Da bør du lese videre.

Samarbeid med Noddi
Detailing

Vårt samarbeid med Noddi gir privatkunder fleksibel bilpleie

Shine er glade for å kunngjøre vårt nye partnerskap med Noddi, et selskap som spesialiserer seg på on-demand bilpleietjenester for private bileiere. Dette samarbeidet vil gi oss i Shine tilgang til et bredere marked av privatkunder i Stor-Oslo, Bergen og Trondheim. Det nye partnerskapet mellom Shine og Noddi er en god match, der begge selskapene deler de samme verdiene og ambisjonene.

Bilvask med gratis parkering på Gardermoen
Detailing

Skinnende ren bil med gratis parkering på Gardermoen

Skal du fly fra Gardermoen, og ønsker å komme hjem til en skinnende ren bil? Shine tilbyr en komplett bilpleieopplevelse med gratis parkering på Gardermoen.

Keramisk coating motorsykkel
Detailing

Fordelene ved keramisk coating på motorsykkel

Motorsykkelen din er mer enn bare et transportmiddel; det er et symbol på eventyr, frihet og den åpne veien. Det er en kilde til stolthet, som fortjener best mulig omsorg. Får du MC-ens overflater behandlet med keramisk coating, gir du den optimal beskyttelse mot riper og forurensning, forbedrer holdbarheten og opprettholder utseendet i årene som kommer. I denne artikkelen kan du lese mer om fordelene med å legge coating på motorsykkelen din.

Bilvask med damp 2
Fleet

Steam – miljøvennlig vask som gir en skinnende ren bil

Visste du at steaming gir en miljøvennlig vask av bilen din, og etterlater et skinnende rent eksteriør så vel som interiør? Damp er en trygg og skånsom vaskemetode som har utmerkede steriliserings- og rengjøringsevner. I denne artikkelen kan du lese om fordelene med steam, og hvorfor du bør vurdere det neste gang du skal vaske din bil.

Ansatte
Detailing

5 grunner til at du bør beskytte bilen med lakkforsegling

De siste årene har lakkforsegling blitt en stadig mer populær måte å beskytte bilens lakk – og ikke uten grunn! Lakkforsegling, også kalt coating, kan gi deg den ultimate kombinasjonen av både beskyttelse og estetisk forbedring til din bil. I denne artikkelen kan du lese om hva coating er, alle fordelene med behandlingen og hvorfor du bør vurdere det over voks eller andre beskyttende tetningsmidler.

En bil som vaskes av profesjonelle bilpleiere.
Detailing

3-stegs vask – Unngå riper og vedlikehold lakkens glans

Å vaske en bil kan virke som en enkel prosess, men det krever riktig kompetanse, nøysomhet og gode forberedelser for å oppnå et helt ripefritt resultat. Dessverre skader mange bileiere uvitende bilens lakk gjennom feil vasketeknikker, som håndvask eller bruk av bilvask. Disse metodene fører ofte til mekanisk provokasjon av riper, noe som skader lakkens struktur og fører til tap av glans og dybde i lakken. Hos Shine tilbyr vi derfor en eksklusiv prosedyre for bilvask og stell som sikrer at bilen din beholder glansen uten skader.

Polering bil 2
Detailing

6 fordeler med å polere bilen

Polering handler om å gi god bilpleie og ta vare på bilen din, og det er like viktig å polere eldre modeller som helt nye biler. Det forlenger bilens levetid, fjerner skader, gjenskaper glans og gir rett og slett et mer tilfredsstillende kjøretøy. I denne artikkelen kan du lese om alle fordelene med å polere nettopp din bil.

Profesjonell bilpleier fra Shine som sørger for en skinnende ren bil med steam.
Fleet

Steam sørger for desinfisering

Når flere deler bil, kan det raskt bli bakterier og skitt i bilen. Med steam får du en bil som blir grundig rengjort – og i tillegg sterilisert! Les mer her.

Scroll to Top