Bli kjent med bedriften

Shine

Shine er som født ut av bildeling bransjen. Før selskapet var etablert eller i hele tatt påtenkt, jobbet grunder og daglig leder Pejman Azim for et av landet største bildelingstjenester HYRE. Som ansatt i et selskap i en relativ ny bransje, holdt han både øye og ører åpne for å lære om det nye markedet. 

Etter kort tid i selskapet oppdaget han fort utfordringer som han senere ville utvikle løsningen til. I et marked med stadig vekst så gründeren potensialet for å effektivisere vedlikehold og driftsprosessen. Isteden for å ta med hver enkelt bil i en økende bilpark til bilvasken, fant han en løsning for å ta med bilvasken til bilene. Gjennom denne metoden ville det spare selskapet for både tid, hvor bilene kunne vært tilgjengelig for potensielle utleieforhold og bilene for unødvendig kjøring og slitasje.

Løsningen lå i en mobil bilvask stasjon, ved bruk av en høytrykk steamer. Maskinen gjør det mulig å operere på plasser hvor det ikke er vann og avløpssystemer egnet til bilvask, ved å eliminere bruk av kjemikalier og dumping av vaskevann. Plasser som P-hus, parkeringsplasser eller andre steder der bilen står parkert hvor det ikke er egnet avløpssystem.

Denne løsningen hadde stor appell for HYRE som skjønte verdien av den mobile tjenesten og oppfordret til å få dette i effekt så fort det lot seg gjøre. Shine AS så dagens lys i mars 2020. Siden oppstart har selskapet hatt medvind og spredt seg til å være operative ved fire forskjellige lokasjoner. Med hovedkvarter i Oslo er vi også tilstedet på Gardemoen, Bergen og Trondheim. 

Shine fungerer i bunn og grunn som en “vaktmester” for kunden, hvor vi følger opp med drift og vedlikehold av bilflåten deres. Hos oss skreddersyr vi løsninger for aktører med et behov for oppfølging og vedlikehold av sine biler. Målet er å spare kunden for verdifull bruk av tid og ressurser i forbindelse med renhold og service av bilflåten. Enten om det er ønsket å benytte seg av vår mobile tjeneste eller et behov for vår kompetanse på eget anlegg, kommer vi sammen frem til den beste løsningen. For å trygt og effektivt vedlikeholde bilene i sin beste stand.

3

Vi setter kundens behov i fokus og tilpasser oss deretter. Punktlig og profesjonelt sørger vi for at bilene raskt og effektivt kan gå tilbake til normal drift. Ved avvik sørger vi for grundig rapportering, slik at dine kunder eller ansatte slipper å møte på uforutsette utfordringer i arbeidstiden eller under leieforholdet. 

Innen kort tid har vi opparbeidet oss sterk kompetanse innenfor vårt felt og setter standaren for bransjen. Skånsomt og effektivt for både bilen og miljøet.