Børsteløs bilvask

Effektiv renhet og skinnende resultater

Å opprettholde bilens skinnende utseende har aldri vært enklere enn med Shine’s børsteløse bilvask. Vi tilbyr en rekke pakker som gir deg muligheten til å velge den perfekte løsningen for din bil. Er du usikker på hvilken pakke du skal velge?

Kontakt oss så hjelper vi deg.

En bil som er nyvasket av profesjonelle bilpleiere.

Sommerkampanje!

Oppgi kode “SOMMER23” i kommentarfeltet når du bestiller detailing-behandling.

Rabatten trekkes fra i butikk.

Bestill time for børsteløs bilvask

Supervask

1 620,-

Premiumvask

2 200,-

Våre pakker for børsteløs bilvask

Vi forstår at hver bil er unik, og derfor tilbyr vi flere forskjellige bilvaskpakker som passer dine spesifikke behov. Våre pakker varierer i tjenester, fra grunnleggende rengjøring til mer omfattende behandlinger som inkluderer voksing og interiørrengjøring. Uansett hvilken pakke du velger, kan du være sikker på at bilen din vil motta topp kvalitet og omsorg.

Hvordan fungerer børsteløs bilvask?

Børsteløs bilvask er en revolusjonerende teknologi som eliminerer behovet for de tradisjonelle vaskebørstene som tidligere kunne skade bilens overflate. I stedet bruker vi avanserte systemer som sprayer en blanding av vann, såpe og rengjøringsmidler med presisjon og kraft for å fjerne smuss og skitt. Dette gir en skånsom, men effektiv rengjøring som etterlater bilen din skinnende ren, uten å skade bilens overflate.

Hva koster vår børsteløse bilvask?

Prisen på vår børsteløse bilvask varierer avhengig av valgt pakke og bilens størrelse. Vi tilbyr konkurransedyktige priser som gir deg verdi for pengene samtidig som du får enestående resultat.

Hvorfor velge børsteløs bilvask?

Børsteløs bilvask gir en skånsom, men effektiv rengjøring som etterlater bilen din skinnende ren, uten å skade lakken på bilen. Maskinbaserte børster kan over tid slites ned eller inneholde smusspartikler som kan ripe lakken, dette unngår du med børsteløs bilvask. Børsteløs bilvask gir også ofte bedre rengjøringsresultater.

Bestill detailing

Booking - detailing
Kr 0,00

Noe du lurer på?

Kontakt oss direkte eller bruk kontaktskjema så vil en av våre dyktige ansatte ta kontakt med deg.

Åpningstider

Scroll to Top