Gratis parkering på Gardermoen

Skal du på flyreise og lurer på hvor du kan parkere bilen din mens du er på reise? Hva om vi kan fortelle deg at det finnes et sted for parkering på Gardermoen som er helt GRATIS!

Vi alle vet hvor stressfult det kan være å reise med fly, spesielt om du har med deg familie/barn. Å ta toget til Gardermoen med kofferter, vesker, barn er ikke akkurat et drømmescenario! Det beste er jo å kjøre bilen til Gardermoen med all baggasje, uten stress og leven.

Men da kommer en stor utfordring. Det koster “skjorta” å parkere bilen på Gardermoen parkeringsanlegg. Skal du ut på reise i f.eks 1 uke så snakker vi fort oppimot 1.000,- kr i parkeringsgebyr.

Vi i Gardermoen bilpleie har flott lokasjon i nærheten av Gardermoen flyplass, hvor vi tilbyr alt innen bilpleie. Alt fra enkel bilvask til keramisk lakkforsegling. Gardermoen bilpleie ønsket å tilby noe helt unikt, nemlig gratis parkering, dersom man velger en av våre tjenester. Vi har flotte og sikre parkeringsplasser utenfor vårt lokale i Valhallavegen 10.

Velger du f.eks en supervask hos oss så er det billigere enn å bare betale parkering på Gardermoen parkeringsanlegg i 1 uke. Da får du skinnende ren bil når du kommer tilbake fra din reise, og vet du hva? Vi kjører deg frem til flyplassinngangen og henter deg når du lander også! Det kan jo nesten ikke bli bedre!

Parkering på Gardermoen har aldri vært enklere.

Bilpleie mens bilen er parkert?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

em ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kontakt oss i dag her.