NB! Vi tilbyr dessverre ikke denne tjenesten lenger

Ut å reise?

Bestill bilpleie med inkludert gratis parkering ved Gardermoen

Hos Shine Detailing tilbyr vi enestående bilpleie med gratis parkering ved Gardermoen. Enten du skal på en kort reise eller være borte en lengre periode, ønsker vi å gjøre det enkelt og praktisk for deg. Med vår unike tjeneste kombinerer vi toppkvalitets bilpleie med gratis parkering, slik at du kan nyte en problemfri opplevelse fra start til slutt.

En bil som er nyvasket av profesjonelle bilpleiere.

Enkel og problemfri parkeringsopplevelse ved Oslo Lufthavn

Vi vet at reiser kan være hektiske, derfor har vi gjort det så enkelt som mulig for deg. Når du bestiller ønskede behandlinger for minimum 1500 kr hos Shine Detailing, trenger du bare å fylle ut vårt enkle kontaktskjema med informasjon om hente- og leveringstidspunkt, flightnummer og antall reisende.

Vårt lokale er kun 5 minutter unna Oslo Lufthavn, og vi tilbyr gratis transport til og fra flyplassens inngang. For å gjøre det enda mer praktisk med tanke på bagasje, kan en av våre profesjonelle sjåfører kjøre deg til flyplassen i din egen bil. Og hvis du kommer til oss utenom våre åpningstider, vil vi ordne en gratis taxi som venter på deg. Gi oss beskjed på forhånd om du trenger et barnesete, slik at vi kan tilrettelegge for det.

Bestill gratis parkering

Velg biltype
Kr 0,00
Flåte håndtering

Bilpleie med gratis parkering i 6 steg

  1. Bestill time og tjeneste for minimum 1500 kr på vår nettside. Når du bestiller ønskede detailingtjenester, fyller du enkelt ut vårt kontaktskjema med informasjon om hente- og leveringstidspunkt, flightnummer og antall reisende.

  1. Motta din bekreftelse på e-post.

  1. Møt opp på Valhallavehen 10, rett ved Gardermoen.

  1. Bli kjørt inn til flyplassen av oss i din egen bil. Ankommer du utenfor våre åpningstider, vil du bli plukket opp av en ventende taxi. Husk da å legge bilnøklene i nøkkelboksen hos oss.

  1. Nyt reisen med én ting mindre på oppgavelisten.

  2. Du vil bli møtt av oss utenfor Oslo Lufthavn med bilen din dagen du ankommer. Lander du utenfor våre åpningstider vil du få en gratis taxi til vår adresse hvor din skinnende rene bil venter.

Våre bilpleietjenester ved Gardermoen

Bilvask

Supervask: Pris fra 1620,-

Premiumvask: Pris fra 2200,-

Vi er eksperter på bilvask og tilbyr rimelige priser. Med vår nøye utførte håndvask kan du gjøre bilen din klar for veien. Velg vår omfattende Supervask for en grundig rengjøring både innvendig og utvendig. Ønsker du en enda mer omfattende behandling, kan du oppgradere til vår Premiumvask, som i tillegg inkluderer en syntetisk lakkbeskyttelse og plastfornyer for interiøret ditt. Uansett hvilken tjeneste du velger, kan du være trygg på at du blir fornøyd etter et besøk hos oss på Shine Detailing.

En bil som vaskes av profesjonelle bilpleiere.
Polering bil 2

Polering

1-steg polering: Pris fra 4500,-

2-steg polering: Pris fra 8490,-

Vi tilbyr poleringstjenester som gir bilen din en grundig rens og en mild korrigering av lakk. Få grundig rens og lakk korrigering med vår 1-stegs poleringstjeneste for biler med moderat lakkforurensning og mindre riper. Våre erfarne klargjørere bruker avanserte teknikker og høykvalitetsprodukter for en jevn og reflekterende finish.

For biler med alvorligere lakkfeil anbefaler vi vår 2-stegs poleringstjeneste. Våre klargjørere inspiserer nøye lakken, utfører omfattende lakk korrigering og fjerner dype riper og swirls. Resultatet er en feilfri finish du vil elske.

Glass coating

Frontrute: Pris fra 1200,-

Alle ruter inkludert Panorama: Pris fra 3750,-

Beskytt rutene på bilen din med vår effektive glassbehandling som har en garantert holdbarhet på 12 måneder.

Krytex 15
Profesjonell bilpleier som påfører kvalitets lakkforsegling.

Keramisk lakkforsegling

Keramisk coating: Pris fra 9000,-

To lag med keramisk coating: Pris fra 12 500,-

Gi bilens lakk en langvarig beskyttelse og en dyp glans med vår keramiske lakkforsegling. Vi tilbyr deg valget mellom ett eller to lag av vår keramiske coating for å oppnå maksimal beskyttelse mot elementene. Med vår keramiske lakkforsegling kan du føle deg trygg på at bilen din vil se ut som ny, selv lenge etter at du har forlatt verkstedet.

Interiørrens

Interiørrens: Pris fra 3000,-

Vår grundige interiørrens gir bilen din den ultimate rengjøringen den fortjener. Vi fjerner skitt, flekker og lukt fra setene, teppet og andre overflater for å gi deg en bil som ser ut og føles som ny. Ta kontakt med oss i dag hvis du har spørsmål angående vår interiørrens-tjeneste.

Bilvask

Skreddersydd detailing for din bil

Vi forstår at hver bil er unik, og vårt team av erfarne klargjørere er dedikert til å tilby skreddersydde tjenester som passer dine spesifikke behov og budsjett. Enten du trenger en grundig utvendig vask og polering, en omfattende innvendig rengjøring eller en beskyttende keramisk coating, kan du stole på at vi bruker kun de beste produktene og teknikkene for å sikre at bilen din ser ut som ny.

Gratis parkering ved Gardermoen – En verdi for pengene

Når du velger Shine Detailing for bilpleietjenester til en verdi av 1500 kr eller mer, får du ikke bare en skinnende ren bil, men også opptil 7 dagers gratis parkering ved Oslo Lufthavn. Og hvis du bestiller tjenester for 2500 kr eller mer, kan du glede deg over hele 14 dager med gratis parkering. Dette er et betydelig besparelse sammenlignet med de ofte dyre prisene på Avinors parkeringsplasser, uten inkluderte bilpleietjenester. Gratis parkering er kun gyldig ved bestilling av en tjeneste fra oss, og må bestilles minst 24 timer i forveien.  

La bilen stå hos oss mens du reiser, og kjør hjem fra Gardermoen i en bil som ser helt strøken ut.

Shine ansatte 6

3 grunner til å bestille bilpleie hos Shine ved Gardermoen

  1. Du trenger aldri å kaste bort en ettermiddag, kveld eller fridag på å pleie, vaske eller rengjøre bilen din.  

  2. Kom hjem fra reise til en skinnende ren bil. Alle dine grunnleggende behov for bilpleie blir ivaretatt samme dag som du kommer tilbake fra dine reiser.

  3. Få gratis parkering ved Gardermoen når du skal ut å fly.

Bestill bilpleietjenester og nyt en stressfri parkeringsopplevelse

Det er enkelt å komme i gang med Shine Detailing. Bestill våre bilpleietjenester for å gi din bil den omsorgen den fortjener, samtidig som du får gratis parkering ved Gardermoen. Kontakt oss i dag og fyll ut vårt kontaktskjema med informasjon om dine ønskede tjenester, hente- og leveringstidspunkt, flightnummer og antall reisende. Vi vil sørge for at bilen din blir tatt hånd om av våre erfarne klargjørere mens du er borte, slik at du kan komme hjem til en skinnende ren bil.

Shine ansatte

Noe du lurer på?

Kontakt oss direkte eller bruk kontaktskjema så vil en av våre dyktige ansatte ta kontakt med deg.

Åpningstider

Ofte stilte spørsmål

Vi har avtale med Taxi Romerike, Taxi vil være bestilt og stå klar til oppgitt tidspunkt. Taxi tjeneste er inkludert i pakken, du trenger ikke betale sjåføren. Overlevering av nøkler utenfor åpningstiden gjøres ved bruk av nøkkelboks på veggen ved kundeinngang

Barneseter må avtales på forhånd, gjerne som en kommentar i bestillingsskjema 

Vi har nøkkelboks på veggen ved kundeinngangen

Gi oss gjerne beskjed, men vi følger flight nr. så du trenger ikke foreta deg noenting 

Scroll to Top