Vårt samarbeid med Noddi gir privatkunder fleksibel bilpleie

Shine er glade for å kunngjøre vårt nye partnerskap med Noddi, et selskap som spesialiserer seg på on-demand bilpleietjenester for private bileiere. Dette samarbeidet vil gi oss i Shine tilgang til et bredere marked av privatkunder i Stor-Oslo, Bergen og Trondheim. Det nye partnerskapet mellom Shine og Noddi er en god match, der begge selskapene deler de samme verdiene og ambisjonene.
Samarbeid med Noddi

Bileiere får tjenester tilpasset deres behov

Hos Shine er vi opptatt av å tilby utmerkede detailingstjenester til bil, samtidig som vi er miljøbevisste og implementerer etisk ansettelsespraksis. Vi er stolte av å betjene store kunder innenfor bedriftsmarkedet, og utfører opptil 2500 vasker hver måned. Noddi er på sin side spesialisert på bilpleie til privatmarkedet, og har utviklet en digital plattform for effektiv og lønnsom hjemmelevering av bilpleietjenester.

Gjennom vårt partnerskap vil private bileiere få tilgang til en rekke bilpleietjenester som inkluderer hjul- og oljeskift, damprengjøring og desinfeksjon – alt gjort rett utenfor døren deres. Som kunde kan du enten velge et månedlig abonnement eller få skreddersydd tjenestene for å møte dine unike behov. En fleksibel og praktisk løsning som gir kunden stor frihet.

Mer enn bare en forretningsavtale

Dette samarbeidet er imidlertid mye mer enn bare en forretningsavtale. Hos Shine og Noddi deler vi en dyp forpliktelse til å tilby førsteklasses bilpleietjenester, samtidig som vi legger vekt på ansattes velvære og miljømessig bærekraft. Vi mener at partnerskapet med Noddi illustrerer potensialet for innovative løsninger når to selskaper deler mål og verdier.

Ved å kombinere våre styrker vil vi kunne tilby et enda bredere spekter av bilpleietjenester, samtidig som vi effektiviserer vår drift og utvider vår rekkevidde og virksomhet.

Setter nye standarder sammen

Vi i Shine ser frem til å samarbeide med Noddi om å levere utmerkede bilpleietjenester til privatkunder i Stor-Oslo, Bergen og Trondheim. Sammen er vi sikre på at når våre styrker og kompetanse kombineres, vil det sette nye standarder i bilpleiebransjen.

Slik bestiller du bilpleietjenester fra Shine og Noddi

Ønsker du å bestille bilpleie og opprette et månedlig abonnement for vasketjenester, kan du enkelt gjøre de i appen “Noddi-app” eller på Noddi sine hjemmesider.

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål!

Fler artikler innenfor samme tema

Detailing bil
Detailing

Bilpleie for stor og liten bil

Når det gjelder bilpleie og detailing, er det viktig å forstå at forskjellige biltyper krever forskjellige tilnærminger. Hos Shine er vi dedikert til å tilby ...
Polering av bil
Detailing

Polering av bil – Oppnå enestående glans og beskyttelse

Polering av bilen din er en viktig og effektiv prosess som kan gjenopprette glansen og beskyttelsen til lakken. Enten det er syreskader fra fuglebæsj, riper, ...
Scroll to Top