Shine Detailing

Shine Detailing tilbyr en fullstendig bilpleieopplevelse for å gjøre kjøretøyet ditt så rent og skinnende som mulig. Vi har et bredt utvalg av tjenester, fra grunnleggende rengjøring til omfattende og avansert detailing. Våre erfarne klargjørere bruker kun de beste produktene og teknikkene for å sikre at din bil ser ut som ny.

Våre tjenester inkluderer alt fra utvendig vask og polering til interiørrens og beskyttelse. Vi har også spesialtjenester som keramisk lakkforsegling som bidrar til å holde kjøretøyet ditt beskyttet mot skader og ytre påvirkninger.

Vi forstår at hver bil er unik, og derfor tilbyr vi skreddersydde tjenester som passer dine spesifikke behov og budsjett. Med vår detaljerte tilnærming og fokus på kvalitet, kan du være trygg på at bilen din vil skinne som aldri før. Velg Shine Detailing for å gi din bil oppmerksomheten den fortjener.

Bilvask

Gjør bilen din klar for veien med vår håndvask! Velg vår omfattende Supervask for en detaljert innvendig og utvendig rengjøring, eller oppgrader til vår Premiumvask som også inkluderer en syntetisk lakkbeskyttelse og plastfornyer for interiøret. Uansett hvilken tjeneste du velger, kan du være sikker på at du vil være fornøyd etter en tur til Shine detailing.

Bilrengjøring
Bilpolering

Polering

Velg mellom 1-steg eller 2-steg polering. 1-steg polering gir en grundig rens og lett lakk korrigering. Denne tjenesten er optimal for biler med moderat lakkforurensning eller som har noen mindre riper og swirls. Våre erfarne klargjørere bruker avanserte teknikker og høykvalitetsprodukter for å gi bilen din en glatt og reflekterende finish.

Glass coating

Beskytt rutene på bilen din med vår glass coating og få 12 måneders garantert holdbarhet. Kontakt oss i dag for å lære mer!

Coating for bilglass fra merket Krytex Mega Glass.
Bilpolering

Keramisk lakkforsegling

Beskytt bilens lakk med vår keramiske lakkforsegling, og få en dyp glans og varig beskyttelse. Vi tilbyr valget mellom ett eller to lag av vår keramiske lakkforsegling for maksimal beskyttelse mot elementene. Med vår keramiske lakkforsegling kan du føle deg trygg på at bilen din ser ut som ny, lenge etter at du har forlatt verkstedet. Kontakt oss i dag for å lære mer om vår keramiske lakkforsegling

Interiørrens

Vår dyprens-tjeneste gir bilen din den ultimate rengjøringen den trenger. Vi fjerner skitt, flekker og lukt fra setene, teppet og andre overflater for å gi deg en bil som ser ut og føles som ny. Kontakt oss i dag hvis du har spørsmål om vår dyprens

Bilrengjøring

Bestill detailing

Booking - detailing
Kr 0,00

Gratis parkering på Gardermoen

Når du velger vår bilpleie kan du benytte deg av gratis parkering på Gardermoen.
La bilen stå trygt og sikkert mens du reiser, og kom hjem til en ren og skinnende bil. Transport mellom våre
lokaler og Oslo Lufthavn er inkludert i prisen. Kontakt oss hvis du har spørsmål rundt gratis parkering.

Hvorfor trenger bilen din detailing?

Biler utsettes daglig for slitasje, skitt og værforhold som kan skade både interiøret og eksteriøret. 

Detailing er en omfattende rengjørings- og vedlikeholdsprosess som kan forlenge levetiden på bilen din, forbedre dens utseende og øke dens verdi. Våre detailing tjenester er skreddersydd for å gi bilen din den nødvendige pleien og vedlikeholdet den trenger, og sikre at den holder seg i god stand i mange år fremover. Kontakt oss i dag for å lære mer om våre detailing-tjenester!

Noe du lurer på?

Kontakt oss direkte eller bruk kontaktskjema så vil en av våre dyktige ansatte ta kontakt med deg.

Åpningstider

Scroll to Top