Polering

Få liv i lakken

Polering er et viktig steg i bilpleien, og gjøres for å jevne ut lakken. Polering fjerner blant annet riper og oksidering, og sørger for å bringe tilbake glansen som bilen hadde da den var ny.

Når vi polerer bilen, er det vanligvis på grunn av to ting:

Det beskytter lakken mot sand, støv og salt fra veiene, slik at bilen holder seg ren lengre og slik at lakken ikke blir like fort slitt. 

Erfaren bilpleier som gir profesjonell og skånsom detailing av bil.
Shine ansatte 6

Velg mellom 1-steg eller 2-stegs polering

1-steg polering gir en grundig rens og lett lakk korrigering. Denne tjenesten er optimal for biler med moderat lakkforurensning eller som har noen mindre riper og swirls. Våre erfarne klargjørere bruker avanserte teknikker og høykvalitetsprodukter for å gi bilen din en glatt og reflekterende finish.

For biler med mer alvorlige lakkfeil, anbefaler vi vår 2-steg polering. Denne tjenesten inkluderer omfattende lakk korrigering og polering for å fjerne dype riper og swirls i lakken. Våre klargjørere utfører en grundig inspeksjon av bilens lakk før poleringen starter, og bruker deretter spesialtilpassede teknikker og poleringsmidler for å gi bilen en feilfri finish.

Bestill time for polering

Polering - 1 steg

4 500,-

Polering 2-steg

8 490,-

Lakkforsegling inkludert

Inkludert i prisen får du en syntetisk lakkforsegling for å forlenge resultatets holdbarhet og glans.

Du kan også oppgradere til en keramisk lakkforsegling for holdbarhet på minimum 12 mnd.

Uansett hvilken poleringstjeneste du velger, kan du være trygg på at bilen din vil se fantastisk ut og beskyttes på en effektiv måte. Kontakt oss i dag for mer informasjon om våre poleringstjenester og priser.

Polering bil

Bestill detailing

Booking - detailing
Kr 0,00

Noe du lurer på?

Kontakt oss direkte eller bruk kontaktskjema så vil en av våre dyktige ansatte ta kontakt med deg.

Åpningstider

Scroll to Top