Skinnende ren bil med gratis parkering på Gardermoen

Skal du fly fra Gardermoen, og ønsker å komme hjem til en skinnende ren bil? Shine tilbyr en komplett bilpleieopplevelse med gratis parkering på Gardermoen.
Bilvask med gratis parkering på Gardermoen

Skreddersydd detailing for din bil

Hos Shine forstår vi at hver bil er unik, og vi tilbyr skreddersydde tjenester som passer dine spesifikke behov og budsjett. Våre erfarne klargjørere bruker kun de beste produktene og teknikkene for å sikre at bilen din ser ut som ny. Vi har tjenester fra grunnleggende rengjøring til mer omfattende og avansert detailing, som utvendig vask og polering, innvendig rengjøring og keramisk coating.

Gratis parkering på Gardermoen

Når du bestiller tjenester for 1500 kr får du 7 dager gratis parkering på Gardermoen. Kjøper du tjenester for 2500 kroner eller mer, får du hele 14 dager gratis parkering. Til sammenligning kommer ofte prisene på Avinors parkeringsplasser på tilsvarende eller dyrere sum, og da uten inkluderte bilpleietjenester. Med Shine Detailing kan du la bilen stå hos oss mens du reiser, og kjøre fra Gardermoen i en helt ren bil.  

Enkel og problemfri gratis parkering ved Oslo Lufthavn

Når du bestiller ønskede detailingtjenester, fyller du enkelt ut vårt kontaktskjema med informasjon om hente- og leveringstidspunkt, flightnummer og antall reisende. Vi er kun 5 minutter unna Oslo Lufthavn, og tilbyr gratis transport til og fra flyplassens inngang. For å gjøre det enkelt for deg med tanke på bagasje, vil en av våre profesjonelle kjøre dere til flyplassen i deres egen bil. Vi bestiller gratis taxi, som vil stå klar og vente på dere, dersom dere ankommer vårt lokale utenom våre åpningstider. Gi oss beskjed på forhånd dersom du har behov for barnesete, slik at vi kan tilrettelegge for det.

Gratis parkering er kun gyldig ved bestilling av en tjeneste fra oss, og må bestilles minst 24 timer i forveien.

Bestill detailing for bilen, og få gratis parkering på Gardermoen

Bestill bilpleietjenester hos Shine for en skinnende ren bil, og nyt en stressfri parkeringsopplevelse. Kontakt oss for eventuelle spørsmål om våre tjenester eller besøk vår nettside for å bestille gratis parkering ved Oslo Lufthavn. Betal like mye som du vanligvis ville gjort for parkering på Gardermoen, og kom hjem til en skinnende ren bil.

Fler artikler innenfor samme tema

Detailing bil
Detailing

Bilpleie for stor og liten bil

Når det gjelder bilpleie og detailing, er det viktig å forstå at forskjellige biltyper krever forskjellige tilnærminger. Hos Shine er vi dedikert til å tilby ...
Polering av bil
Detailing

Polering av bil – Oppnå enestående glans og beskyttelse

Polering av bilen din er en viktig og effektiv prosess som kan gjenopprette glansen og beskyttelsen til lakken. Enten det er syreskader fra fuglebæsj, riper, ...
Scroll to Top