Fordelene ved keramisk coating på motorsykkel

Motorsykkelen din er mer enn bare et transportmiddel; det er et symbol på eventyr, frihet og den åpne veien. Det er en kilde til stolthet, som fortjener best mulig omsorg. Får du MC-ens overflater behandlet med keramisk coating, gir du den optimal beskyttelse mot riper og forurensning, forbedrer holdbarheten og opprettholder utseendet i årene som kommer. I denne artikkelen kan du lese mer om fordelene med å legge coating på motorsykkelen din.

Coating av MC gir økt og forbedret holdbarhet

Motorsykkelen din utsettes konstant for en rekke skadelige elementer, fra været til syrlige stoffer. Over tid kan dette skade sykkelens eksteriør, og føre til rust, korrosjon og et falmet utseende. Keramisk coating er flytende polymer, som bindes kjemisk med overflaten på sykkelen din, og skaper et beskyttende lag. Dette gir en langvarig beskyttelse mot riper, UV-stråler, oksidasjon og andre typer skader, samtidig som det gir sykkelen en blank, showroom klar finish.

For å gi motorsykkelen din optimal beskyttelse, bruker vi i Shine tre forskjellige coatinger; én til lakk og plast, én egen til skinn og én til overflater hvor det oppstår varmedannelser.  

Vår lakk- og plastcoating er designet for å beskytte sykkelens finish mot riper, fliser og andre typer skader. Coatingen vi bruker for skinn bidrar til å forhindre misfarging, falming og sprekker på skinnoverflater. For overflater som blir varme, som eksosrør, hjelper coatingen vår å forhindre misfarging og andre typer skader.  

Coating av MC gir et nytt og skinnende utseende

Keramisk coating skaper en jevn og reflekterende overflate, som forbedrer utseendet til lakken ved å reflektere lys mer effektivt. Hos Shine vasker og polerer vi alltid motorsykkelen din før vi legger på coating. Dette sikrer at coatingen fester seg skikkelig, og gir MC-en din et blankt og skinnende utseende. 

Coating på MC gjør vedlikehold enklere

Vedlikehold av motorsykkelen kan være tidkrevende og kostbart. Ved å legge på coating, kan du imidlertid gjøre vedlikehold enklere og rimeligere. Ettersom coating forhindrer at skitt og smuss fester seg til sykkelens overflater, blir den også enklere å rengjøre. Ved å beskytte motorsykkelen din mot skade og gjøre vedlikehold enklere, kan coating bidra til å forhindre kostbare reparasjoner på veien. Så lenge coatingen er holdbar, trenger du heller ikke å vokse eller polere sykkelen din, som sparer deg for tid og penger i det lange løp.

For å sikre at coatingen din varer så lenge som mulig, er det noen enkle vedlikeholdstips du bør følge:

  • Kjøretøy bør vaskes minst annenhver uke for å unngå overdreven forurensning på overflaten.

  • Unngå å vaske motorsykkelen i direkte sollys, og skyll alltid for å fjerne så mye overflateforurensning som mulig.

  • Vask de reneste panelene først og bruk aldri samme såpe og svamp/votter til hjulrengjøring.

Få coating til din motorsykkel hos Shine

Hos Shine er vi lidenskapelig opptatt av motorsykler, og vi forstår den følelsesmessige forbindelsen mellom en rytter og sykkelen deres. Det er derfor vi er opptatt av å tilby de beste coatingtjenestene som er mulig, ved å bruke kun produkter og teknikker av høyeste kvalitet. Vårt team har lang erfaring i bransjen, og vi er stolte av å levere utmerkede resultater. Ved å velge Shine kan du være trygg på at motorsykkelen din er i gode hender, og at den får et skinnende nytt utseende og vil yte sitt beste i årene som kommer.

Fler artikler innenfor samme tema

Detailing

Vårt samarbeid med Noddi gir privatkunder fleksibel bilpleie

Shine er glade for å kunngjøre vårt nye partnerskap med Noddi, et selskap som spesialiserer seg på on-demand bilpleietjenester for private bileiere. Dette samarbeidet vil gi oss i Shine tilgang til et bredere marked av privatkunder i Stor-Oslo, Bergen og Trondheim. Det nye partnerskapet mellom Shine og Noddi er en god match, der begge selskapene deler de samme verdiene og ambisjonene.

Detailing

Få en skinnende ren bil med gratis parkering på Gardermoen

Skal du fly fra Gardermoen, og ønsker å komme hjem til en skinnende ren bil? Shine tilbyr en komplett bilpleieopplevelse med gratis parkering på Gardermoen.

Scroll to Top