Steam sørger for desinfisering

Når flere deler bil, kan det raskt bli bakterier og skitt i bilen. Med steam får du en bil som blir grundig rengjort – og i tillegg sterilisert! Les mer her.

Flere som deler bil? Steam sørger for desinfisering

En del selskaper og bedrifter har kjøretøy som benyttes av flere brukere, som firmabiler, taxier og busser. Når disse kjøretøyene brukes gjentatte ganger av flere brukere, er det ikke til å unngå at det oppstår skitt og bakterier. Steaming er en flott måte å sørge for at bilene blir rengjort og desinfisert mellom hver bruker.

Bakterier trives godt i biler

Ofte har biler et varmt klima, enten gjennom solen som steker på vinduene eller lufta fra klimaanlegget. Dette gjør bilene til en ypperlig plass for bakterier å yngle. Studier har faktisk påvist at et bilratt kan ha mer enn fire ganger så mye bakterier som et offentlig toalett, mens et bagasjerom kan ha opptil ti ganger så mye! Spesielt utsatt er biler der brukerne ofte spiser og søler med drikke og matrester.

De fleste bakteriene som finnes i bilen vil ikke påføre noen helseskader, men noen kan likevel være skadelige og forårsake blant annet matforgiftning.

Steam dreper 99,99 % av bakterier

Det flotte med steaming er at dampen raskt dreper 99,99 % av mikroorganismer, som bakterier. Dette er en trygg, sunn, miljøvennlig og helt naturlig måte å rengjøre bilen din
– fra topp til bunn.

Vi i Shine har steamere som bruker høytemperaturs damp med høyt trykk som desinfiserer og steriliserer alle overflater. Steamens ekstremt høye temperatur hjelper til med å drepe bakterier, virus, midd, mugg og mange andre allergifremkallende patogener.

Hvordan fungerer rengjøring med steam?

I steamerne vi i Shine bruker finnes det en lukket vanntank som varmer opp vannet til ekstremt høy temperatur og trykk på mellom 100-150 grader. Når dampen sprayes på overflaten, presser det bort skitt, fett og biofilmer. En fordel med damp er at den får tilgang til områder der alternative kjemiske rensemidler ikke kommer til. Dette gjør steaming til en svært effektiv prosedyre som både steriliserer og rengjør grundig.

Rask rengjøring som ikke etterlater fukt

Når bilen steames, blir den ikke bare desinfisert, men også helt rengjort i en og samme omgang. Det er en hurtig metode som rengjør alle bilens overflater, og mer vanskelige områder som vifter, dashbord, lommer og sømmer. Steameren som brukes innvendig har lav luftfuktighet, så det etterlates ikke fukt i tekstiler og andre overflater.

Har bedriften din en bilflåte? Få hjelp til flåtehåndtering

Shine Fleet har gjennom kort tid utviklet seg til å bli en ledende aktør innen håndtering av bilflåter. Vi er opptatt av å sette standarden for bransjen med miljøvennlige og innovative løsninger – som er effektivt og lønnsomt for både bedriften din og miljøet.

Vi tilbyr mobile bilvaskstasjoner som tar med vasken dit du er. Våre ansatte fungerer også som en slags “vaktmester” for bilen, og følger opp med drift og vedlikehold av flåten.

Sammen skreddersyr vi løsninger som passer best for dere, enten dere ønsker vår mobile vedlikeholds- eller driftstjeneste. 

Fler artikler innenfor samme tema

Detailing

Vårt samarbeid med Noddi gir privatkunder fleksibel bilpleie

Shine er glade for å kunngjøre vårt nye partnerskap med Noddi, et selskap som spesialiserer seg på on-demand bilpleietjenester for private bileiere. Dette samarbeidet vil gi oss i Shine tilgang til et bredere marked av privatkunder i Stor-Oslo, Bergen og Trondheim. Det nye partnerskapet mellom Shine og Noddi er en god match, der begge selskapene deler de samme verdiene og ambisjonene.

Detailing

Få en skinnende ren bil med gratis parkering på Gardermoen

Skal du fly fra Gardermoen, og ønsker å komme hjem til en skinnende ren bil? Shine tilbyr en komplett bilpleieopplevelse med gratis parkering på Gardermoen.

Scroll to Top